Forsiden     Planker     Tilbehør     Vedligeholdelse     Opskrifter Handelsbetingelser    Dankort   
Den klassiske plankebøf

Brug et lækkert stykke okse- eller kalvekød, f.eks. mørbrad på 250 - 300 gram.
 
Planken pensles med rapsolie. Kødet brunes af på en pande og placeres på planken.
Omkranses af kartoffelmos (brug sprøjtepose).
 
Kommes i en 225 C varm ovn og bages til mosen tager farve, ca 20 mi.
 
Serveres med en skive hvidløgssmør ovenpå bøffen samt brød og en lækker salat af årstidens grønt.
 
Velbekomme!
 
 

 

Handelsbetingelser   |   Kontakt
www.plankeboef.dk · Møllebakken 8 · DK-3720 Aakirkeby · Tlf. +45 23 64 00 50 · mail@plankeboef.dk · CVR-nr: 32757529