Nyheder
Den klassiske plankebøf
11. november 2020Brug et lækkert stykke okse- eller kalvekød, f.eks. mørbrad på 250 - 300 gram.
Planken pensles med rapsolie. Kødet brunes af på en pande og placeres på planken.
Omkranses af kartoffelmos (brug sprøjtepose).
Kommes i en 225 C varm ovn og bages til mosen tager farve, ca 20 mi.
Serveres med en skive hvidløgssmør ovenpå bøffen samt brød og en lækker salat af årstidens grønt.
Velbekomme!
Nyheder
-
Den klassiske plankebøf
11. november 2020 -
Grønne asparges på mozzarellabund
11. november 2020En frisk og lækker forret utraditionelt serveret
-
Plankelaks
11. november 2020En spændende variation
-
Marengsrede med sommerbær
11. november 2020Vores bedste plankedessert
-
Plankekylling
10. oktober 2020