Nyheder
Grønne asparges på mozzarellabund
11. november 2020
En frisk og lækker forret utraditionelt serveret
Forret
2 personer
1 bdt. grønne asparges
125 g mozzarella
125 g. krebsehaler
Rapsolie
Hvidløg
Reven parmesan
Evt. purløg
Urtecreme:
1 - 2 dl. 18% creme fraiche
Salt og peber
1 dl. forskellige krydderurter
Tænd ovnen på 225 C
Pensl plankerne med olie
Skær osten i skiver og læg skiverne på planken
Krydr med salt og peber
Aspargesene skylles, det nederste stykke knækkes af. Bind sammen med purløg. Aspargesene lægges på osten og krebsehalerne fordeles ovenpå. Olie, hvidløg samt reven parmesan strøs over aspargesene.
Bages i ovnen 10 - 15 minutter til osten er smeltet.
Serveres med citron, brød og urtecreme.
Nyheder
-
Den klassiske plankebøf
11. november 2020 -
Grønne asparges på mozzarellabund
11. november 2020En frisk og lækker forret utraditionelt serveret
-
Plankelaks
11. november 2020En spændende variation
-
Marengsrede med sommerbær
11. november 2020Vores bedste plankedessert
-
Plankekylling
10. oktober 2020